fcb.portal.reset.password

Toni Freixa ha exposat els temes tractats durant l'última reunió de la Junta Directiva / FOTO: ARXIU FCB

La Junta Directiva s’ha refermat en la idea de no acceptar el projecte de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) de jugar la Supercopa d’Espanya a la Xina. El secretari i portaveu Toni Freixa ha explicat, després de la reunió de la Junta de dilluns a la tarda, que els motius d’aquesta negativa es basen exclusivament en raons socials i esportives. Des de fa dues temporades aquest partit no entra dins l’abonament del Camp Nou, fet que permet que tots els socis del FC Barcelona i la resta de públic puguin assistir a l’Estadi a veure una final del primer equip. A més, segons Freixa, jugar la Supercopa a la Xina “afectaria la preparació de l’equip”.

Dilluns al matí el president Sandro Rosell i el portaveu de la Junta Toni Freixa van estar a l’Assemblea General de la RFEF on es va tractar el tema de la Supercopa d’Espanya, sense arribar a un acord per part dels clubs.

La Grada d’Animació no està descartada

Una altra de les qüestions tractades per la Junta Directiva és la Grada d’Animació. “El nostre interès és tirar-la endavant mantenint el model presentat i aprovat davant els compromissaris i amb tolerància zero amb la violència”, ha explicat Freixa. El Club considera que el projecte és una gran idea i és per això que es continua treballant amb els Mossos d’Esquadra per dur-lo a terme.

L’assemblea de la reforma dels Estatuts, al primer trimestre del 2013

Està previst que en els pròxims dies la comissió de reforma dels Estatuts entregui a la Junta Directiva els resultats. Freixa ha explicat que un cop disposin d’aquest text es farà una anàlisi i treballaran conjuntament per fer les esmenes i modificacions corresponents, abans de celebrar una Assemblea Extraordinària, prevista per al primer trimestre del 2013. El portaveu ha avançat que els nous Estatuts “restaran poder a la Junta Directiva i en donaran més als socis. Democratitzem el Club”.

Les inversions no esportives, al detall

D’altra banda, la Junta ha detallat com s’ha distribuït els 13,2 milions d’euros del pressupost del Club destinat a les inversions no esportives: 2,7 a la construcció de la nova seu de l’Àrea Social, 1,9 a la reforma del Palau, 5,7 a altres instal·lacions, i 2,9 a sistemes i ‘on-line’.

Freixa també ha informat que el Club treballa amb la Generalitat de Catalunya perquè, des dels punts de la xarxa TIC, els socis del Barça puguin fer tràmits ‘on-line’ vinculats a la seva relació amb el FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();