fcb.portal.reset.password

Tot a punt per a la segona edició de la Festa del Rugbi Català / FOTO: ARXIU FCB

La USAP de Perpinyà torna a Barcelona aquest dissabte amb motiu de la segona edició de la Festa del Rugbi Català. L’equip de la Catalunya Nord juga a les 15 hores a l’Estadi Olímpic Lluís Companys davant el Tolosa el partit corresponent a la cinquena jornada de la Lliga francesa Top 14. Serà la cirereta d’una jornada festiva que començarà a les 12 del migdia amb l’inici d’un conjunt d’activitats per a tota la família.

Els assistents a la Festa del Rugbi Català trobaran una zona lúdica, on grans i petits podran gaudir de jocs i tallers. Es podran pintar la cara, jugar a bitlles catalanes, participar en el xutòmetre de rugbi o passar-s'ho bé amb els inflables, entre d’altres. A més, hi haurà les actuacions de La tresca i la verdesca, de Cesk Freixas, i els espectacles itinerants Tokem x Tu i Xaranga Los Labradores.

Amistosos de la selecció catalana

A més del partit de la USAP, els amants del rugbi podran gaudir d’aquest esport amb més partits. A les 12.30 hores s’enfrontaran les seleccions sub-12 de la Catalunya Nord amb la Catalunya Sud. A les 13.15 hores serà el torn de la sub-14, que enfrontarà els millors jugadors de tots dos territoris. I després del partit de la USAP, a les 17 hores, la selecció catalana sènior A es veurà les cares amb l’andorrana.
Entrades fins a l’inici del partit

Les taquilles de l’Estadi Olímpic Lluís Companys estaran obertes dissabte abans de l’inici del partit entre la USAP i el Tolosa per a tots els aficionats que vulguin assistir-hi. També es poden adquirir a través del lloc web de la USAP, a www.datasport.fr i a les taquilles de l’estadi Aimé Giral. Encara hi ha entrades disponibles que van des dels 9 fins als 69 euros, depenent de la zona de l’estadi. El FC Barcelona destinarà els beneficis de la venda d’entrades als afectats pels incendis de l’Alt Empordà d’aquest estiu.

Tornar a dalt