fcb.portal.reset.password

Juanín, Fernandao i Panadero amb les samarretes de les seves seccions. FOTO:Àlex Caparrós-FCB

Les seccions del FC Barcelona estan d’enhorabona. Els aficionats als equips d’handbol, futbol sala i hoquei patins ja poden adquirir les noves equipacions dels seus equips, que ja estan a la venda al costat de la de bàsquet, l’única que mai ha deixat d’estar a l’abast de la gent que visita l’FCBotiga del Camp Nou.

Totes les talles i tota la temporada

El quadre de talles que s’ha posat a la venda va des de la més petita, la talla S, fins a la més gran, l’XL. El millor és que, a diferència d’altres temporades, hi haurà disponibilitat de samarretes de seccions al llarg de tot l’exercici 2012/13. L’espai està ubicat a la segona planta de la FCBBotiga i les samarretes poden personalitzar-se amb el nom i el dorsal a l’esquena.

Juanín, Fernandao i Panadero, les cares

Aquest dilluns, tres jugadors de les seccions professionals d’handbol, futbol sala i hoquei patins han estat a la FCBBotiga. Es tracta de Juanín García, Fernando Maciel ‘Fernandao’ i Sergi Panadero, que han valorat molt positivament aquesta iniciativa i el fet que els aficionats a les seccions del Barça puguin ara tenir accés a les samarretes dels seus ídols. 

Es manté l’espai per al bàsquet

Les samarretes del FC Barcelona Regal mantenen el seu espai a l’FCBotiga. De fet les samarretes de l’equip que entrena Xavi Pascual mai han deixat d’estar a la venda i han estat les úniques de seccions que s’han continuat venent.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();