fcb.portal.reset.password

L'Agrupació Barça Jugadors tanca la temporada 2011/12 FOTO: ÀLEX CAPARRÓS

L’Agrupació Barça Jugadors ha tancat la temporada 2011/12 aquest dijous, amb un sopar i un partit de futbol al Camp Nou, que s’ha jugat després de la presentació de Jordi Alba com a nou jugador del Barça. Més d’un centenar d’exjugadors blaugrana han pres part del matx, al qual també hi han participat els directius Toni Freixa, Javier Bordas i Silvio Elías.

Àpat a la platea

Un cop acabat el matx, tots ells es van dirigir a la platea de l’Estadi per gaudir de l’últim sopar del curs i dir adéu a una temporada que segons el directiu Silvio Elías, “ha estat molt remarcable”.

Elías ha explicat a www.fcbarcelona.cat que “des de la Junta Directiva, el mínim que podem fer és donar suport a la història del Club”. “Aquests jugadors són la història del Club i el mínim que es mereixen és que els donem suport”, ha afegit.

Per acabar, Elías ha volgut destacar el gran nombre d’activitats que ha realitzat l’Agrupació Barça Jugadors: “Ha estat al·lucinant. Estan fent una tasca de formació i d’obrir camins pel futur que és admirable”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();