fcb.portal.reset.password

Maynard, amb els jugadors del primer equip / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Kyle Maynard, que dilluns oferirà una xerrada a la Masia, ha conegut aquest diumenge al matí els jugadors del primer equip del FC Barcelona. Ha estat una trobada breu abans de l'entrenament a la Ciutat Esportiva, en què Maynard ha pogut compartir algunes paraules amb els Messi, Cesc, Tito i companya.

L’americà, de 26 anys, és un dels esportistes discapacitats més admirats del món. Nascut amb una amputació congènita –sense braços a partir dels colzes i sense cames a partir dels genolls‒, ha sabut dur a terme una vida plena de reptes que l’han convertit, fins i tot, en un dels campions de lluita lliure a l’estat de Geòrgia (Estats Units). Un exemple, doncs, de superació.

Uns 100 assistents

Aquest dilluns, l’autor del llibre ‘Sense excuses’ oferirà una xerrada als integrants de les plantilles del Juvenil B, el Cadet A i B i l’Infantil A, en una de les sales de la Masia. En total, escoltaran Kyle Maynard uns 100 assistents, entre jugadors i tècnics. De ben segur que n’aprenen molt.

La xerrada començarà a les 19.15 hores, just a temps perquè hi puguin assistir els membres del Juvenil B, que s’hauran exercitat fins a les 18.45 hores, aproximadament.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();