fcb.portal.reset.password

Cens 2012/13

Aquest dilluns 22 d'octubre del 2012 s'ha iniciat el procés de regularització del Cens 2012/13, amb l'objectiu d'actualitzar les dades de tots els socis i sòcies del FC Barcelona. Aquest procés permetrà reflectir una imatge real de la massa social del Club i la vocació de transparència de l'Entitat. El procés s’allargarà fins al 31 d’octubre del 2013 i, d’acord amb els Estatuts de l’Entitat, permetrà verificar les dades personals dels socis per optimitzar les futures comunicacions amb ells. L’última regularització del cens es va fer la temporada 2003/04.

Segmentació de la massa social

Tots els socis estan convocats a revisar i ratificar les seves dades al Club. Per dur a terme aquesta actualització s’ha segmentat la massa social del Barça en funció de la residència dels socis i sòcies i de la seva edat. Els residents a Catalunya menors de 75 anys, un 82% del cens, han començat a rebre una carta amb la citació corresponent i hauran d’anar personalment a l’Oficina del Cens, un nou espai dedicat exclusivament a aquest procés ubicat just al costat de l’OAB. Els dies de partit de Lliga al Camp Nou també tindran l’oportunitat de dirigir-se a una de les tres carpes habilitades per a l’ocasió –a l’esplanada de Tribuna, al Gol Nord i al Gol Sud. Per fer més fàcil i àgil el tràmit, es demana als socis que abans de venir a l'Oficina del Cens emplenin i es descarreguin el formulari. El dia que vinguin a actualitzar les seves dades, juntament amb aquest formulari, caldrà portar el DNI o passaport. Si s’ha de fer el tràmit d'un menor, també necessitaran el Llibre de Família.

El Barça es posarà en contacte amb els socis majors de 75 anys residents a Catalunya per oferir-los la possibilitat de fer l’actualització del cens als seus domicilis particulars. Una opció que també serà vàlida per a peticions de socis que tinguin problemes de mobilitat. Finalment, pel que fa als socis i sòcies residents a fora de Catalunya –un total de 18.785‒, poden descarregar el formulari corresponent al web del FC Barcelona. Una vegada degudament emplenat i signat el poden enviar per correu certificat. En aquests casos és imprescindible que la signatura estigui validada per un notari o segons les vies legals que tingui cada país –per exemple, els consolats espanyols. Aquesta validació és un tipus de tràmit senzill i de baix cost.

Tornar a dalt