fcb.portal.reset.password

La Platea del Camp Nou estarà disponible fins al 25 de juliol / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

Un estiu mes el FC Barcelona, a través del departament ‘Meeting&Events’, ha inaugurat la Platea del Camp Nou. Ubicada a la primera graderia de la Tribuna, aquesta gran terrassa amb vistes a l’Estadi s’afegeix a l’ampli ventall de sales i indrets dels quals disposa el Club per a la celebració d’actes corporatius o bé particulars.

Oberta fins al 27 de juliol –quan l’Estadi s’haurà de preparar per a l’inici de les competicions-, la Platea del Camp Nou està pensada per fer presentacions corporatives, recepcions, sopars de gala o còctel, espectacles i cerimònies, entre d’altres. Precisament el primer acte que s’ha fet aquesta temporada va ser l’entrega del XX Premi Jove Empresari 2012, que va comptar amb la presència del president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, i el vicepresident de l’Àrea Institucional, Carles Vilarrubí.

La Platea del Camp Nou és una gran terrassa de 410 m2. A més, segons el tipus d’acte que se celebri la capacitat és de 350 persones si és un còctel, fins a les 1.500 persones en el cas que es llogui per fer una presentació en format auditori.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();