Gran victòria de la USAP a Montjuïc (34-20)

Gran victòria de la USAP a Montjuïc (34-20)

La USAP de Perpinyà ha ofert la seva millor versió a l’Estadi Olímpic Lluís Companys i s’ha imposat al Tolosa en la cinquena jornada del Top 14

La USAP i el Tolosa, vigent campió del Top 14, s’han vist les cares en la cinquena jornada de la Lliga francesa. Els catalans del nord només havien sumat una victòria fins ara, davant el Baiona, i el triomf d’aquest dissabte a Montjuïc els permetrà rellançar la temporada.

Inici explosiu

Els dos equips han sortit molt forts. En el minut 2, el Tolosa s’ha avançat gràcies a un cop de càstig transformat per McAlister (0-3). És clar que en la jugada següent, la USAP ha capturat la pilota i Farid Sid ha acabat anotant el primer assaig de la tarda (5-3). La igualtat s’ha trencat després d’una acceleració dels homes de Delpoux. Guiry, Guirado i Strokosch han permès que el conjunt perpinyanès marxés al descans amb un magnífic parcial de 27 a 6 a favor .

Fúria catalana

A l’inici de la represa, la USAP ha seguit en la mateixa línia. Tot just començar el segon temps, Haugthon ha transformat un nou assaig per als catalans, però de seguida la melé del Tolosa ha aconseguit reduir la diferència (34-13). Tot i la reacció del campió francès, la USAP ha mantingut l’avantatge i cap dels dos equips ha tornat a anotar fins al minut 67, quan Nyanga ha controlat la pilota i ha transformat el definitiu 34 a 20. Gran victòria de la USAP, doncs, la segona consecutiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut