fcb.portal.reset.password

USAP - Toulon / FOTO: ARXIU FCB

Aquesta és la promoció de la Festa del Rugbi Català, fruit de la col·laboració del FC Barcelona i la USAP de Perpinyà, de la qual gaudiran els aficionats al rugbi que assisteixin el proper 15 de setembre a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, i que inclourà el partit corresponent a la Lliga francesa Top 14 entre la USAP de Perpinyà i l’Stade Toulousain. Tal com va anunciar el Club, els ingressos que generi la venda d’entrades aniran destinats als afectats dels incendis que van devastar 14.000 hectàrees a l’Alt Empordà.

Alguns integrants del primer equip de futbol que apareixen en aquest vídeo, com és el cas d’Abidal, Mascherano o Dani Alves, entre d’altres, van participar en el seu moment en la promoció del primer partit de la USAP a Barcelona, que va tenir lloc a l’abril del 2011.

Entrades a partir de 9 euros

Tots aquells aficionats a aquest esport que no es vulguin perdre l’oportunitat de veure aquest partit en directe tenen a la seva disposició entrades que van des dels 9 fins als 69 euros, depenent de la zona de l’estadi. Poden adquirir-les través del servei de bitlleteria en línia del web de la USAP, així com del ‘site’ www.datasport.fr i a les taquilles de l’estadi Aimé Giral.


[[BOTOVERMELL::Entrades++Comprar::http://usap.billetterie.datasport.eu/App/Web/LogExt.aspx?Reference=USAP&type=trck&idtrck=XR2XXF8CEA8FJXZ5::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt