fcb.portal.reset.password

Aficionats en la prèvia del partit de la USAP / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

El partit que ha enfrontat la USAP Perpinyà amb el seu rival francès, el Tolosa, s’ha convertit en una jornada de festa i l’Estadi Olímpic de Montjuïc s’ha omplert de senyeres. Gent de totes les edats han pogut aprofitar el bon dia que ha fet a Barcelona per gaudir de la jornada. La Festa del Rugbi Català ha aplegat els aficionats del conjunt de la Catalunya Nord vinguts des de tot el país, mentre que l’afició del Tolosa també hi ha estat present.

Les categories inferiors, protagonistes en la prèvia

L’activitat a la gespa ha començat ben d’hora, amb la disputa de dos partits de categories inferiors. Primerament, s’han enfrontat les seleccions sub-12 de la Catalunya Nord i la Catalunya Sud a les 12.30h, i, més tard, ha estat el torn de les sub-14 dels mateixos territoris.

Durant la prèvia del partit s’ha viscut una jornada amb un to festiu, amb un ambient familiar i preparada per al gaudi dels més menuts, amb atraccions inflables, bitlles catalanes i altres entreteniments. Els minuts previs han estat amenitzats per una batucada i actuacions musicals que duraran tota la tarda. Dins de l’Estadi, un dels moments més destacats abans de l’inici de l’enfrontament ha estat quan ha sonat l’Estaca, l’himne de la USAP.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();