fcb.portal.reset.password

Lionel Messi: Els millors desitjos de 2013 / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FC

El FC Barcelona ha estrenat la seva felicitació digital, que vol compartir amb tots els socis i simpatitzants d’arreu del món. Des de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, quatre jugadors del primer equip fan arribar en representació del Club els missatges de felicitació per a aquestes festes, escrivint els seus millors desitjos en una pilota. La pilota, centre del joc blaugrana, serveix ara com a suport de l’espot de cara a l’any nou. Per transmetre el sentiment blaugrana arreu del món enguany la felicitació es fa en set idiomes: català, castellà, anglès, francès, xinès, japonès i àrab.

Una felicitació participativa

Paral·lelament, el FC Barcelona posa a disposició dels seus seguidors una aplicació de Facebook que permet que els usuaris que ho desitgin puguin enviar la felicitació digital del FC Barcelona personalitzant el seu missatge sobre la pilota i amb la col•laboració de Leo Messi, Xavi Hernández, Andrés Iniesta o Víctor Valdés. Aquesta felicitació es podrà compartir a les xarxes socials: al mur de Facebook, penjant-la al mur d’un amic, publicant-la al Twitter amb l’etiqueta #FCB2013 i fins i tot es podrà descarregar.

 

[[BOTOVERMELL::Comparteix++els millors desitjos::https://apps.facebook.com/nadalFCB::HOR::NF::TRACKING::boto-noticia-ca::veure-felicitacio-nadal-2012::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();