fcb.portal.reset.password

Els 16 escollits de 'The Chance' /FOTO: NIKE

16 joves han vist el seu somni fet realitat. I és que aquest dissabte a les 19 h va tenir lloc una celebració a l’Hotel W de Barcelona, on es van desvetllar els jugadors que passaven a la fase final de ‘The Chance’, el concurs de talents de Nike. Els seleccionats s’integraran a la Nike Academy i gaudiran d’una plaça per realitzar una gira mundial, que tindrà lloc del 15 de gener al 15 de febrer del 2013, en la que s’exercitaran i jugaran en les instal·lacions dels millors clubs del món.

El procés de selecció encara no ha finalitzat ja que tan sols pot haver-hi un vencedor. La gira tindrà quatre parades: Portland, Los Angeles, Itàlia i Anglaterra. A cada ciutat s’eliminarà a quatre jugadors, fins que tan sols quedi un guanyador absolut.

Més de 150 mil jugadors en total

11 dels 16 jugadors escollits pertanyen a Europa. Aquest fet tan curiós mostra el bon moment i l’auge del futbol europeu. També s’ha de destacar la presència de dos espanyols d’entre els seleccionats. Es tracta de Gonzalo Balbi i Saifeddine Alami Bazza, migcampista del Lleida.

Els escollits han passat una selecció amb més de 150 mil jugadors de més de 55 països diferents. A Barcelona, en canvi, s’han concentrat els millors cent joves de ‘The Chance’ tot i que tan sols s’han escollit el 16 millors.

Els 16 jugadors escollits a Barcelona

Ismail H’Maidat (Bélgica) Migcampista
Dario Van Den Buijs (Bélgica) Migcampista
Wallace Camilo (Brasil) Defensa
David Fernandes (França) Davanter
Dimitris Komnos (Grècia) Defensa
Marco Di Lauro (Itàlia) Defensa
Ryosuke Kinoshita (Japó) Davanter
Kirill Laptev (Rússia) Migcampista
Petar Golubovic (Sèrbia) Defensa
Teboho Charlie Tsotetsi (Sud-àfrica) Migcampista
Melusi Zulu (Sud-àfrica) Migcampista
Saifeddine Alami Bazza (Espanya) Migcampista
Gonzalo Balbi (Espanya) Defensa
Bubakary Sonko (Suècia) Davanter
Jose Figura (Regne Unit) Migcampista
Brian Iloski (EUA) Davanter

Tornar a dalt