fcb.portal.reset.password

La primera equipació de la temporada 2013/14 recupera les tradicionals ratlles de color blau i grana

Ja se sap com vestirà el Barça de l'any vinent. La primera equipació de la temporada 2013/14 recupera les tradicionals ratlles de color blau i grana del FC Barcelona amb una ratlla de disseny modern degradat a les mànigues, mentre que la segona equipació lluirà la ‘senyera’.

La nova primera samarreta destaca també pel coll dinàmic de bec groc en representació de la senyera, que, per primera vegada en la història del Club, està completament integrada en la part posterior, interior i exterior, del coll i a la vora, a banda i banda de la samarreta. En una etiqueta situada a la part posterior del coll, al costat interior, es mostra el lema de l'equip, 'Més que un club'.

Acompanyen la samarreta uns pantalons blaus, mentre que les mitges tenen una fina ratlla groga a la part superior i una franja blaugrana amb un disseny modern com el de les mànigues.

Aquesta primera equipació es posarà a la venda aquest dijous, mentre que la segona no es podrà adquirir fins al 20 de juny. Com és habitual, els socis del Club disposaran d'un 5% de descompte en les FCBotigues i un 10% en la botiga online.

Més lleugera que abans

Cal recordar que les equipacions Nike es continuen fabricant amb el seu revolucionari polièster reciclat, que reflecteix el compromís de Nike amb la producció de peces esportives de baix impacte mediambiental. La samarreta i els pantalons de cada equipació es fabriquen amb unes tretze ampolles d'aigua de plàstic reciclat.

Des del 2010, Nike ha reutilitzat més de 1.100 milions d'ampolles de plàstic procedents d'abocadors gràcies a l’ús del polièster reciclat.

Les equipacions estan fetes d'un teixit que pesa només 150 grams, de manera que són un 23% més lleugeres que les anteriors equipacions de Nike. A més, es caracteritzen per una estructura un 20% més forta i una flexibilitat significativament superior. El teixit disposa de la tecnologia Nike Dri-Fit, que elimina la suor del cos perquè el jugador es mantingui fresc i sec.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();