fcb.portal.reset.password

La compareixença de Sandro Rosell a l'Auditori 1899. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

El president Sandro Rosell ha comparegut a l’Auditori 1899 aquest dijous a la tarda per fer balanç de la temporada 2012/13. En el torn de preguntes, el màxim dirigent blaugrana ha parlat de l’actualitat que envolta el Club. A continuació repassem els noms propis que han aparegut a la roda de premsa de Rosell.


Tito Vilanova

“Està molt bé. Ja sabem ara que haurà d’anar un parell de setmanes a Nova York per fer uns controls. No hi ha cap metge que m’hagi dit que no pot ser entrenador”.

“La decisió que més m'enorgulleix és la de mantenir Tito quan es va saber la seva malaltia”.

“Tito juga un paper absolut en la planificació esportiva”.


Víctor Valdés

“El seu agent va comunicar al nostre director esportiu la intenció de complir el contracte i estem molt contents que així sigui. No buscarem porter per a aquesta temporada. Estem buscant substitut per d’aquí a un any, quan acaba el seu contracte”.


Éric Abidal

“Crec que el Club s’ha portat molt bé amb Abidal i ha sabut distingir les dues facetes. Quan estava malalt se’l va renovar i quan va estar curat se’l va tractar com un futbolista, que és el que ens van demanar. El Club ha actuat exquisidament bé en les dues facetes”.


Leo Messi

“He parlat amb la família de Messi. Estan molt tranquils i nosaltres, també. Li donem tot el suport i no tenim cap dubte de la seva innocència completa”.


Joan Laporta

“Porto tres anys sense parlar de l’expresident Laporta i seguiré així tres anys més”.


Thiago Alcántara

“Espero que Thiago segueixi els passos de Xavi, Iniesta, Sergio... Ara són referents mundials. Tots van tardar el seu temps a ser titulars, hi ha molta competència. M’agradaria que tingués la paciència dels altres”.


Neymar

“No tenim problema a explicar els 57 milions d’euros pagats, però tenim unes clàusules de confidencialitat que no podem trencar. Si l’altra part ho vol explicar, nosaltres no tenim cap problema que ho facin”.

“El fitxatge de Neymar ha estat una prioritat esportiva i és un jugador que il·lusiona els barcelonistes, com vam poder comprovar el dia de la seva presentació”.


Thiago Silva

“Sabem que, per la dificultat que podria suposar negociar amb algú que no vol vendre, el fitxatge és, per no dir impossible, molt difícil”.

“El seu salari és altíssim i trencaria l’equilibri salarial del vestidor. No sabem el preu del jugador”..


Camp Nou

"Si fem el referèndum del Camp Nou el 2014, les obres del nou estadi poden començar el 2016 o el 2017. El 2020 podríem tenir un nou estadi"

Continuïtat a la secretaria tècnica

Sandro Rosell ha informat de la continuïtat dels alts càrrecs de la secretaria tècnica: “Un cop analitzada l’opinió del seu cap, Andoni Zubizarreta, s’ha decidit que continuïn a l’estructura del Club Albert Valentín, Narcís Julià, Albert Puig i Guillermo Amor”. En aquest sentit, sobre els possibles fitxatges, ha declarat: “Dependrà de les sortides, però calculo que n’hi haurà un o dos més”.

Tornar a dalt