fcb.portal.reset.password

Xavi, durant la gravació de la campanya "Deixa de fumar amb el Barça" / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Més enllà del seu rendiment damunt el terreny de joc, els jugadors i tècnics del primer equip del FC Barcelona han tornat a demostrar la seva predisposició a participar en campanyes que ajudin a millorar els hàbits de salut de la població. La seva imatge és cabdal perquè el missatge arribi a més gent, sobretot als més joves.

Aquesta setmana se n’han presentat dues. Una pretén ajudar 28 milions de fumadors a Europa a deixar l’hàbit de fumar i l’altra fomenta els hàbits alimentaris saludables entre els infants i joves.

“Deixa de fumar amb el Barça”

La Comissió Europea (CE) i el FC Barcelona van presentar dimarts una aliança sense precedents, "Deixa de fumar amb el Barça" (quitsmokingwithbarca.eu), ja que és un fet insòlit que un dels clubs esportius de més prestigi internacional i una institució europea s'hagin associat en un projecte tan ambiciós com aquest. Tito Vilanova, Andrés Iniesta, Xavi Hernández i Carles Puyol no han dubtat a l’hora de ser les cares visibles d’aquesta campanya.

“Som el que fem. Som el que mengem”

El capità del FC Barcelona també ha cedit la seva imatge per al llançament d’aquesta campanya de sensibilització impulsada per la Fundació FC Barcelona. Després de l’èxit de l’edició de l’any passat, la Fundació torna a posar en marxa aquest projecte que pretén fomentar els hàbits saludables alimentaris entre els infants i joves, posant com a exemples els jugadors del FC Barcelona i els residents de la Masia.

Tornar a dalt