fcb.portal.reset.password

Els premiats, amb Artur Mas. FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

Un cop ha acabat l'acte del 45è Premi d'Honor de les Lletres Catalanes al Palau de la Música, en què hi ha assistit Carles Vilarrubí, s'ha celebrat al Camp Nou l'entrega del XX Premi Jove Empresari 2012. L'acte de lliurament ha comptat amb la presència d'Artur Mas, president de Catalunya, així com del Conseller de Cultura de la Generalitat, Ferran Mascarell.

S'ha fet entrega de diversos premis, com el Premi Junior Achivement, que s'ha entregat al projecte Wifinc del Col·legi Claret, el premi a la Millor Qualitat Lingüistica, que ha anat a mans del Group FructusWeb, el Premi a la Millor Iniciativa Empresarial, entregat a Byhours, mentre que el guanyador del Premi Jove Empresari 2012, entregat pel president Mas, ha estat per a Josep Ametller de la Casa Ametller.

Carles Vilarrubí, vicepresident del Barça, ha explicat que "el Barça sempre està al costat del país i la societat civil. Uns dies estem al costat de la cultura i altres amb el món de l'empresa i dels joves emprenedors. Nosaltres sempre hem d'estar al costat dels joves i el món de l'empresa. Aquesta nit toca estar al costat dels que innoven i són el futur del nostre país”. Vilarrubí, a més, ha comentat que "la gent jove té iniciativa i emprenedoria en un moment delicat com aquest. El Barça està al costat de tots ells".

“Aquesta casa -pel Barça- ha aconseguir canviar la mentalitat de tots. Ara, sigui quin sigui el moment de la Lliga quan ens marquen un o dos gols, la mentalitat no és com abans en què ho teníem tot perdut sinó que ho podem aconseguir”, ha comentat Artur Mas, que ha afegit que “ara confiem en nosaltres”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();