fcb.portal.reset.password

Vista aèria de les instal·lacions del FC Barcelona / FOTO: ARXIU FCB

El referèndum per triar el projecte immobiliari del Camp Nou serà al primer trimestre del 2014. Aquesta votació es durà a terme durant el primer tram d’any sempre que es compleixin els terminis previstos, que inclouen les converses amb l’Ajuntament i la recerca del finançament.

En els pròxims dies, tal com ha declarat en roda de premsa el portaveu del Club, Toni Freixa, el FC Barcelona “disposarà de les conclusions de l’estudi de mercat encarregat a una consultoria per conèixer les possibilitats tècniques i urbanístiques que són viables”. Està previst que el Club tingui aquest informe amb vista a la pròxima reunió de la Junta Directiva.

Millores en els accessos i al bulevard

Freixa ha anunciat també que la Junta ha acordat millorar els accessos 9 i 14 del Camp Nou, així com el bulevard. Aquestes reformes es duran a terme entre el juliol i el novembre i requerirà una inversió d’1,1 milions d’euros. També s’ampliaran i milloraran els vestidors de la Ciutat Esportiva, amb un cost d’1,3 milions d’euros, en unes obres que també seran del juliol al novembre.

El canvi de gespa, del 3 al 18 d’agost

El Club ha comunicat també el canvi de gespa i la instal·lació de calefacció al Camp Nou es durà a terme entre el 3 i el 18 d’agost, un cop celebrat el Trofeu Joan Gamper d’enguany. L’habitual canvi de gespa tindrà un cost de 350.000 euros, mentre que la instal·lació de calefacció costarà 505.000 euros.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();