fcb.portal.reset.password

Cens 2012/13

El FC Barcelona afronta la recta final de l’actualització del Cens 2012/13, que es va iniciar al mes d’octubre de l’any passat i que finalitzarà el 30 de juny. Abans que acabi aquest termini els socis i sòcies del Club han d’actualitzar i regular les seves dades a l’Oficina d’Atenció al Cens, situada a la nova Seu Social que trobaran a les instal·lacions del Camp Nou (al costat de les taquilles de Travessera de les Corts).

Per fer més fàcil i àgil el tràmit es recomana que abans d’anar a l’Oficina del Cens es complementi i es descarregui el formulari d’actualització que trobaran al lloc web del Club. A continuació cap apropar-se al Camp Nou, a l’Oficina del Cens, oberta de dilluns a divendres de 10 a 20 hores i dissabte de 10 a 14. A més, el Club ha decidit que l’últim dia de cens, el diumenge 30 de juny, l’oficina també estigui oberta de 10 a 20 hores. Per acabar de fer el tràmit, a més del formulari emplenat prèviament, els socis i sòcies hauran de portar el DNI o bé el passaport. I en cas d’actualitzar les dades d’un soci menor d’edat també caldrà el Llibre de Família.

[[BOTOVERMELL::FORMULARI++::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat/formcens.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Pel que fa als socis majors de 75 anys que visquin a Catalunya, el Club ofereix la possibilitat de fer l’actualització dels cens als seus domicilis particulars, a través de l’OAE (Oficina d’Atenció Especialitzada). Es tracta d’una opció que també és vàlida per a peticions de socis que tinguin problemes de mobilitat.

Quant als residents de fora de Catalunya, cal que descarreguin el formulari que trobaran el lloc web del Club, emplenar-lo, signar-lo i enviar-lo per correu certificat. Caldrà que la signatura estigui validada per un notari o en els consolats espanyols, en el cas dels residents a l’estranger. Aquesta validació és un tipus de tràmit senzill i de baix cost.

Jordi Cardoner fa una crida

El vicepresident de l’Àrea Social del FC Barcelona, Jordi Cardoner, fa una crida a tots els socis perquè no deixin per a última hora l’actualització del Cens, ja que el Club ha comprovat que encara són molts els que no han posat al dia les seves dades.

A més, Cardoner explica la importància d’aquest procés per al Club. “És un exemple de transparència ja que hem detectat que hi ha socis que no existeixen, fruit que antigament es podien fer socis des d’internet, i que tenien finalitats especulatives, especialment amb temes relacionats amb les entrades. Ho hem d’aturar i eradicar accions no legals que s’estan realitzant en la compra-venda d’entrades”. El vicepresident afegeix, a més: “Moltes de les disposicions dels nostres Estatus, tant els actuals com els de la reforma estatutària, estan relacionades amb els percentatges vinculats al nombre de socis. Una entitat ha de tenir clar i identificat qui són els seus socis i propietaris del Club”.

Un cop tancat el procés d’actualització de Cens, aquest 30 de juny, entre els mesos de juliol i octubre el Club obrirà un període per resoldre incidències i fer el seguiment dels socis que no s’hagin censat.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();