fcb.portal.reset.password

Pack Entrades

[[BOTOVERMELL::Comprar++Pack Entrades::http://taquilla.fcbarcelona.cat/abcatala/paquets_s1.php::HOR::NF::TRACKING::boto-noticia-ca::paquets-entrades::]]

A partir d’aquest dimecres, 12 de setembre, el FC Barcelona obre a tot el públic la possibilitat d’adquirir paquets de 3, 6, 9 o 12 entrades per als partits de Lliga 2012/13 al Camp Nou. Amb aquest producte, els aficionats que comprin aquests pack d’entrades poden gaudir fins a un 45% de descompte respecte del preu de venda individual de les localitats.

Els descomptes, al detall

L’oferta del pack d’entrades fa una setmana que està a disposició dels socis del Club i, a partir de dimecres, estarà a l’abast també de tot el públic, que ara els permet escollir amb anterioritat els partits als quals es vol venir al Camp Nou i els ofereix la flexibilitat d’adquirir les localitats i acudir a l’Estadi quan es vulgui. Però, per sobre de tot, el principal avantatge del ‘pack’ d’entrades per al Camp Nou és que suposa un estalvi significatiu en el preu de les entrades.

Per exemple, 3 entrades de la zona general costarien un total de 178 euros si es compren de manera individual, xifra que es redueix fins a 125 euros (30% de descompte) si s’adquireixen de manera conjunta amb el paquet de 3 partits. Si aquest paquet és de 12 entrades, el preu serà de 320 euros, molt per sota dels 582 euros que costarien si es compressin per separat; en aquest cas, els aficionats es beneficien d’un 45% de descompte. Aquests descomptes poden variar en funció dels partits seleccionats.

Flexibilitat en la tria

La tria dels partits escollits no és necessària per adquirir els paquets. No cal prèviament triar els partits que es volen veure, sinó que hi ha la llibertat i la flexibilitat durant la temporada de decidir quins partits de Lliga es volen presenciar a l’Estadi (estan inclosos tots els partits excepte el Barça-Madrid).

La compra només es podrà fer a través del lloc web del Club, www.fcbarcelona.cat.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();