fcb.portal.reset.password

D'esquerre a dreta, el president Sandro Rosell, l'autor Albert Soler i l'editor Jordi Nadal / FOTO: ÁLEX CAPARRÓS-FCB

Aquest dimecres al migdia s’ha presentat, a la Sala París, el llibre ‘Inteligencia deportiva’, d’Albert Soler, diputat a les Corts Generals per Barcelona i exsecretari de l’Estat per l’Esport el 2011. A l’acte han assistit un gran nombre d’autoritats, entre les quals el president del FC Barcelona, Sandro Rosell, autor del pròleg del llibre.

Altres assistents han estat Maite Fandos, regidora d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona; Jordi Nadal, director de l’editorial Plataforma; l’exalcalde de Barcelona Jordi Hereu; Diana Garrigosa, esposa de l’exalcalde i expresident de la Generalitat Pasqual Maragall; i esportistes d’elit com Gervasi Deferr, Víctor Cano i David Barrufet.

Rosell: “Parla de la importància de transmetre valors”

Qui primer ha agafat la paraula ha estat el president Sandro Rosell. “L’Albert és un amic i de seguida li vaig dir que sí per fer el pròleg. Compartim passions vàries i l’esport és una d’aquestes. El seu llibre parla de la importància de transmetre valors a través de l’esport i com aquest ha de ser una part important de les nostres vides”, ha explicat.

L’autor del llibre, Albert Soler, ha volgut agrair “l’hospitalitat” del FC Barcelona per allotjar l’acte, ha afirmat que “el llibre intenta explicar la transversalitat i les relacions que tenim els éssers humans amb l’esport”.

Abans de concloure l’acte de presentació del llibre, Albert Soler ha anunciat que proposarà que l’aeroport del Prat incorpori el nom de Pasqual Maragall.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();