fcb.portal.reset.password

Gerard Piqué i Carles Puyol amb el llibre 'Barça. Orgullosos dels nostres colors' / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

El FC Barcelona ofereix, una vegada més, la possibilitat de conèixer de primera mà els racons més íntims del primer equip. Aquest dijous es posa a la venda el llibre Barça. Orgullosos del nostres colors’,un volum de gran format que repassa cronològicament els millors moments del Barça de la temporada 2011/12 fins a l’inici del curs 2012/13. En aquest hi ha recollides fotografies inèdites dels vestidors, així com dels moments més intensos de l’equip blaugrana.

El llibre, amb imatges del fotògraf oficial del Club, Miguel Ruiz, i textos del periodista de Catalunya Ràdio, Ricard Torquemada, té un total de 204 pàgines i està editat en català, castellà i anglès. L’edició ha anat a càrrec del FC Barcelona i Angle Editorial de manera conjunta. L’atractiu de la publicació està fora de qualsevol dubte, ja que es centra en la temporada que el Camp Nou va dir adéu a Pep Guardiola després de quatre anys d’èxits extraordinaris. També abarca el relleu a la banqueta de Tito Vilanova, la garantia més fiable de la continuïtat del segell blaugrana i del model d’èxits esportius i socials. De nou, els conductors d’aquest trajecte visual, únic i emocionant són els jugadors, tècnics i ajudants del primer equip de futbol.

El millor dels millors èxits

El curs 2011/12, el primer equip va aixecar quatre títols amb una solvència només atribuïble als millors. En el llibre es podrà veure un repàs inèdit de tots ells, les Supercopes d’Espanya i d’Europa –davant el Reial Madrid i el Porto-, el Mundial de Clubs contra el Santos i la Copa del Rei que l’equip va aixecar a Madrid després de tombar l’Athletic Club de Bilbao en el que va ser l’últim títol de Pep Guardiola.

L’enorme qualitat de la plantilla culer també es veu reflectida alBarça. Orgullosos dels nostres colors’, que ofereix la cara més íntima de la tercera Pilota d’Or que va rebre Leo Messi, així com el dia en que el crack argentí va superar César com a màxim golejador de la història blaugrana. Al volum hi figuren també els nous fitxatges d’ Alex Song i Jordi Alba o el relleu a la banqueta de Guardiola a Tito, entre molts d’altres. A més, hi ha un capítol dedicat a repassar els quatre anys gloriosos del tècnic de Santpedor a la banqueta del Camp Nou.

Seguint l’estela de tres èxits anteriors

El volum, que ja han rebut els jugadors del primer equip, segueix l’estela de l’èxit dels llibres anteriors: Barça. El millor any de la nostra vida, amb més de 20.000 exemplars venuts, Barça. Estem fent història, amb més de 15.000 exemplars venuts, i Barça. En el cor de la llegenda, amb més de 12.000 exemplars venuts.

Part dels beneficis generats per la venda d’aquesta publicació es destinaran al projectes de la Fundació FC Barcelona.

Tornar a dalt