fcb.portal.reset.password

Portada històrica de 'Titan Sports' amb els jugadors del Barça / FOTO: PEI HAN

titan sportsGran impacte a la Xina amb els jugadors del Barça felicitant el Zhong Qiu, el festival xinès de Tardor. En només uns minuts el vídeo que va ser publicat al web del Club (www.fcbarcelona.cn) i a la pàgina de Tencent Weibo del Barça (el Twitter xinès) va registrar centenars de milers de visites i s’ha compartit de manera exponencial a través de webs i perfils socials xinesos. Concretament, en poques hores, el vídeo ha obtingut més de 150.000 visites en les primeres 24 hores.

A més, el diari esportiu 'Titan Sports', capçalera amb un milió d’exemplars, ha publicat a la seva portada la foto de Cesc Fàbregas i Alexis Sánchez compartint el tradicional pastís de lluna que va ser entregat als jugadors a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Per la seva banda, la televisió nacional xinesa CCTV ha obert el seu programa sobre futbol europeu ‘Total Soccer’ amb la felicitació del FC Barcelona i els seus jugadors en horari ‘prime time’. I és que els jugadors recitant un famós poema ha estat ben rebut pels fans barcelonistes de la Xina. Els jugadors han pogut agrair el suport i la passió dels fans d’aquest país asiàtic i els barcelonistes han retornat amb participació, visites i comentaris positius l’esforç de jugadors com ara Piqué, Cesc, Villa, Alexis, Bartra i Fontàs.
Tornar a dalt