fcb.portal.reset.password

El president Sandro Rosell i alguns membres de la Junta Directiva, amb els alcaldes dels municipis afectats pels focs de l'Empordà / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

Abans del partit amb el Màlaga, el FC Barcelona ha lliurat 50.000 euros als municipis afectats pels incendis de l’Empordà del darrer mes de juliol. El Club ha repartit aquesta quantitat als alcaldes dels municipis afectats i en base als ajuts demanats a la Generalitat, per danys en béns públics. Aquesta quantitat de diners es destinarà a l’arranjament i pavimentació de camins, a la reposició de senyals, a mobiliari urbà i a zones de jocs infantils, entre d’altres.

L’acte de lliurament del taló, celebrat a l’Avantllotja, ha comptat amb la presència del president Sandro Rosell i dels directius Dídac Lee i Ramon Cierco, així com dels alcaldes dels municipis afectats. Fem un repàs a tots els assistents:

Hble. Sr. Santi Vila, conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya
Sr. Xavier Sanllehí, president del Consell Comarcal de l’Alt Empordà
Sra. Marina Gutés , 1a tinenta d’alcalde d’Agullana
Sr. Josep M. Bartolomé, alcalde d’Avinyonet de Puigventós
Sr. Albert Camps, alcalde de Biure
Sr. Frederic Minobis, alcalde de Boadella d’Empordà
Sr. Àlex Hernández, alcalde de Cabanes
Sr. Joan Sabartés, alcalde de Cantallops
Sr. Enric Gironella, alcalde de Cistella
Sra. Marta Felip, alcaldessa de Figueres
Sra. Sònia Martínez, alcaldessa de la Jonquera
Sr. Carles Fortiana, alcalde de Llers
Sr. Lluís Pujol, alcalde de Masarac
Sr. Josep Fuentes, alcalde de Pont de Molins
Sr. Josep Guiola, alcalde de Sant Climent Sescebes
Sra. Anna Palet, alcaldessa de Vilanant
Sr. Isidre Felip, alcalde de Terrades
Sr. Eduard Pairà, alcalde de Darnius

Cierco: "El Barça, present en les coses bones i dolentes"

Santi Vila, conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, ha volgut agrair a Barça TV l'acció impulsada des del Club: "Hi ha hagut un munt d'iniciatives i la del Barça ha estat una de les més destacades. Sentim un gran orgull per aquesta institució".

Per la seva banda, el directiu Ramón Cierco ha expressat que era obligat que el Club s'afegís a les mostres de suport: "El Barça és més que un Club per moltes raons. Està molt present en les coses bones i en les dolentes i no podíem deixar passar aquests fets tan tràgics”, ha declarat.

Un partit solidari

Cal recordar que el mes de setembre passat va tenir lloc la Festa del Rugbi Català a l’Estadi Olímpic de Montjuïc. La USAP de Perpinyà i el Tolosa es van enfrontar a Barcelona en un duel corresponent a la cinquena jornada de la Lliga Francesa d’aquest esport.

La cita, però, no es va quedar només en un mer partit de rugbi, sinó que va ser l’excusa perfecta per ajudar en una bona causa Tots els aficionats que el 15 de setembre passat del 2012 van omplir de gom a gom l’Estadi Olímpic van contribuir a la reparació dels danys que els incendis van causar a l’Alt Empordà. En aquesta tasca, hi va jugar un paper cabdal el FC Barcelona, que, a través d’un acord amb la USAP, va decidir destinar els beneficis recollits en la venda d’entrades a la plataforma ‘Tots som l’Empordà’.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();