fcb.portal.reset.password

Foto oficial FCB Intersport Temporada 2012/13 / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Foto oficial FCB Alusport Temporada 2012/13 / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Una de les cites habituals de la temporada dels equips d’handbol i de futbol sala és la fotografia oficial. Acompanyats del president del FC Barcelona, Sandro Rosell, i dels directius responsables de l’handbol, Eduard Coll, i del futbol sala, Javier Bordas, s’han fet les fotos que il·lustren les dues plantilles.

El Palau, set fotogràfic

Si ahir va ser el torn del Barça Regal, aquest dimecres ha estat el de les seccions d’handbol i futbol sala. El Palau Blaugrana s’ha convertit en un set fotogràfic per fer les diverses fotografies de les dues seccions. A la fotografia oficial l’han acompanyat altres fotografies.

Els representants patrocinadors de les dues seccions, Intersport i Llet Nostra, en el cas de l’handbol, i Alusport, en el futbol sala, també s’han fet la fotografia amb els equips, així com també els membres de la comissió esportiva de l’handbol i el futbol sala.

Finalment, ambdós conjunts s’han fet una fotografia grupal de caràcter informal per a diverses promocions de màrqueting que el Club té en marxa amb les seccions.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();