fcb.portal.reset.password

Samarretes especials per a l'Any Nou Xinès

El FC Barcelona ha preparat una sèrie d’accions per potenciar el partit de Lliga contra el Getafe d’aquest diumenge 10 de febrer, que coincideix amb l’Any Nou Xinès. Els aficionats xinesos podran celebrar l’inici de l’Any de la Serp amb un partit que es podrà veure a través de la televisió pública xinesa CCTV-5 i el canal web Tencent Sports arreu del país.

Actes previs al partit

Per aquest motiu, el Club vol felicitar d’una forma molt especial els seguidors barcelonistes xinesos que estiguin veient el partit en directe. Els capitans del Barça i del Getafe sortiran al camp acompanyats de dues nenes que portaran una samarreta commemorativa de l’Any Nou. Posteriorment, els jugadors blaugrana es faran la foto de l’onze inicial amb una pancarta de felicitació. A la Xina el partit es veurà en directe a partir de les 19.00 hores en una data molt especial en què les famílies es reuneixen per celebrar l’entrada de l’any nou.

Les accions d’aquest diumenge al Camp Nou es complementen amb la promoció del partit que el Club ha fet a través de la seva plataforma web i a les xarxes socials. Així, la web xinesa del Club (www.fcbarcelona.cn), que després de sis mesos ja compta amb xifres d’audiència molt destacades, ha potenciat aquest partit amb continguts orientats als aficionats d’aquest país a través de diversos vídeos promocionals.

Els usuaris xinesos han pogut gaudir de notícies, galeries fotogràfiques, vídeos i actius digitals com a fons de pantalla commemoratius d’aquest Any Nou. A més, aquesta setmana el Club ha presentat el nou Barça Toon Xinès, Xiao Sa (que en xinès significa ‘Petit Barça’). De la mateixa forma, el Club ha difòs tots aquests continguts a través del seu perfil oficial a Tencent Weibo (t.qq.com/FCBarcelona), la principal xarxa social xinesa on el Barça compta amb gairebé 2 milions de fans.

 

Horari asiàtic

D’altra banda, el partit contra el Getafe també es veurà en horari de ‘prime time’ a tot el continent asiàtic. Aquests dies ja són diverses televisions d’arreu d’Àsia les que han confirmat que faran el partit en directe. Entre d’altres, cal destacar ESPN Star, STLM, TDM (Macao), PCCW (Hong Kong), RS (Tailàndia), KBSN (Corea del Sud), VCTV (Vietnam), WOWOW (el Japó), SCTV (Indonèsia).

De la mateixa manera que s’ha fet amb la Xina, el Club també ha reforçat la seva comunicació a través de tots els seus canals internacionals, tant a la web japonesa (www.fcbarcelona.jp), el Twitter oficial japonès (@fcbarcelona_jap), com geolocalitzant missatges en els diversos països de l’Àsia a la pàgina oficial de Facebook, on el FC Barcelona compta amb més de 40 milions de seguidors d’arreu del món.

Tornar a dalt