fcb.portal.reset.password

www.fcbarcelona.co.id

El FC Barcelona estrena el seu vuitè idioma en la seva plataforma web: www.fcbarcelona.co.id L'arribada del nou ‘site’ en idioma indonesi significa un nou pas endavant del Club, que segueix renovant la seva presència global, potenciant els lligams amb els seguidors blaugrana de qualsevol racó del món.

Després de renovar la seva plataforma per complet, l'arribada del nou idioma confirma la clara aposta per la difusió del sentiment blaugrana arreu del món. A més de la presència en català, castellà i anglès, en menys d'un any s'ha remodelat completament la versió japonesa i s'han estrenat les versions en àrab, francès i xinès. Vuit idiomes que reflecteixen la dimensió global del FC Barcelona, amb una presència digital reconeguda en l'àmbit internacional, i que es ratifiquen en l'audiència: cada mes la plataforma web del Club serveix més de 33 milions de pàgines a més de 7,6 milions d'usuaris únics mensuals.

Apropar el Club més global

“Sempre treballem amb la intenció d'apropar el Club als nostres simpatitzants i aquest nou ‘site’ indonesi n’és una prova més. Veient com es viu el Barça a Indonèsia, tenir aquesta web era pràcticament una obligació", assegura Dídac Lee, directiu responsable de les Noves Tecnologies, que afegeix: "Estem molt contents d'adreçar-nos als nostres seguidors indonesis en la seva pròpia llengua".

Nou twitter: @fcbarcelona_id

En paral·lel a la sortida del nou idioma, el Club ha posat en marxa un nou compte Twitter en indonesi: @fcbarcelona_id com una nova eina per conèixer les últimes novetats del Barça. A la xarxa social dels 140 caràcters el Barça suma més de 16 milions de seguidors entre els vuit comptes que té actius: @fcbarcelona @fcbarcelona_cat @fcbarcelona_es @fcbarcelona_fra @fcbarcelona_jap @fcbarcelona_ara. En aquest sentit, Indonèsia és una de les comunitats més actives en les xarxes socials oficials del Club. Així, el 9,3% dels fans del Barça a la pàgina oficial del Barça a Facebook són indonesis (3,9 milions dels 42 que hi ha en l'actualitat).

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();