fcb.portal.reset.password

Fans japonesos esperant el Barça. FOTO:ARXIU - FCB

El FC Barcelona ha renovat totalment la seva pàgina web en japonès, culminant el procés de renovació de tota la plataforma per tal que els socis i simpatitzants d’arreu del món puguin gaudir de la millor informació barcelonista en set versions diferents.

D’aquesta forma, el FC Barcelona presenta el lloc web www.fcbarcelona.jp a través del qual tots els fans del Japó gaudiran del barcelonisme en la seva pròpia llengua i amb continguts adaptats a la seva lectura i als seus interessos.

En el cas del japonès, el Club ha renovat totalment la seva versió per a aquest país, potenciant la informació del primer equip de futbol, els valors de l’Entitat i els continguts històrics per tal que el socis i fans japonesos entenguin d’una manera més completa el FC Barcelona.

“La nova web japonesa del Barça és la millor manera d’arribar a un públic molt fidel i que estima l’Entitat des de fa molt anys”, assegura Dídac Lee, el directiu responsable de Noves Tecnologies.

Passió barcelonista

El barcelonisme al Japó es viu amb intensitat. De fet, en aquest país asiàtic hi ha més de 1.000 socis barcelonistes i existeixen dues penyes oficials. Es tracta de la Penya Blaugrana Sol Naixent i la Penya FC Barcelona Japan, que expandeixen el sentiment blaugrana en terres nipones.

Per a tots ells, www.fcbarcelona.jp serà el lloc de referència per potenciar el barcelonisme al Japó. A més, el FC Barcelona, líder a les principals xarxes socials, estrena el seu sisè compte oficial a Twitter. Després dels comptes en català, castellà, anglès, francès i àrab, ara és el torn de @fcbarcelona_jap. Al Twitter el Barça suma més de 14 milions de seguidors, a través del qual els aficionats coneixen en temps real tota l’actualitat del Club i del primer equip de futbol.

Tornar a dalt