fcb.portal.reset.password

Ofrena floral al monument Rafael Casanova / FOTO: ÁLEX CAPARRÓS - FCB

Catalunya celebra aquest Onze de Setembre la Diada Nacional amb una jornada plena d’actes que ha començat amb la tradicional ofrena floral al monument Rafael Casanova, a la ciutat de Barcelona. Un any més el FC Barcelona ha estat present a la cita i la comitiva encapçalada pel president Sandro Rosell ha acudit a un dels punts neuràlgics de la Diada per fer la seva ofrena flora.

A l’acte, a més del president Rosell, també hi ha assistit membres de la Junta Directiva com són els vicepresidents Carles Vilarrubí i Jordi Cardoner, els directius Jordi Moix, Jordi Monés, Jordi Mestre, Joan Bladé i Josep Ramon Vidal-Abarca.

Els equips, representats

Els equips professionals del Barça, així com també la plantilla del futbol femení i els jugadors de la Masia i el futbol formatiu han estat presents a l’ofrena. Precisament els joves futbolistes del equips inferiors de futbol – Roger Riera (Juvenil A), Àlex Corredera (Juvenil B), Enric Franquesa (Cadet A), Victor de Joaquin (Infantil B), Pau Ruiz (Aleví B) i Jan Reixach (Aleví C)- han estat els encarregats de dur l’escut del Barça als peus del monument a Casanova.

Tito Vilanova, s’estrena

Tampoc han faltat a l’acte el tècnic Tito Vilanova, que assistia per primer cop des que es va fer càrrec del primer equip, i el capità Carles Puyol. També hi era Xavi Pascual i Víctor Tomàs, de l’handbol, i Marc Carmona i Jordi Torras, de l’equip de futbol sala. Els compromisos esportius no han permès que l’equip de bàsquet i hoquei patins poguessin assistir al monument Rafael Casanova. L’equip de futbol femení, campió de Lliga i de la Copa Catalunya, han estat presents a l’ofrena amb el seu entrenador Xavi Llorens i la capitana Anna Escribano.

Ofrena de l’Agrupació Barça Jugadors

L’Agrupació Barça Jugadors ha acompanyant la comitiva del FC Barcelona i ha fet la seva ofrena floral. El president de l’ABJ Ramon Alfonseda, el vicepresident, Ferran Olivella, i l’exjugador Pere Valentí Mora han estat els encarregats de fer l’entrega floral.

Acte commemoratiu a la Ciutadella

El FC Barcelona, a través del vicepresident Carles Vilarrubí i del directiu Jordi Moix, han estat a l’acte central commemoratiu de l’Onze de Setembre organitzat per la Generalitat de Catalunya i el Parlament de Catalunya a la Cascada del Parc de la Ciutadella.

Rosell assistirà a la manifestació a títol personal

El vicepresident de l’Àrea Institucional Carles Vilarrubí ha confirmat que el president Sandro Rosell assistirà aquesta tarda a la manifestació de l’Onze de Setembre i ho farà a títol personal. “A nivell col·lectiu hem anat al monument de Rafael Casanova i a l’acte de la Ciutadella. A la tarda el president i alguns directius, amb les seves famílies, estaran a la manifestació a títol personal”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();