fcb.portal.reset.password

Els guardonats de la segona edició de la Gala de les Estrelles del futbol català / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

Aquest dilluns al vespre ha tingut lloc a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm la segona edició de la Gala de les Estrelles del futbol català, en què s’ha reconegut els millors jugadors, entrenadors i àrbitres tant de futbol com de futbol sala de l’any 2012. Una festa que ha tingut un clar color blaugrana, ja que quatre dels nou premis entregats han anat a parar a mans de professionals del FC Barcelona.

Sergio Busquets pren el relleu a Xavi

Un dels grans protagonistes de la Gala de les Estrelles ha estat Sergio Busquets, que ha recollit el premi a millor jugador. D’aquesta manera, el migcampista blaugrana agafa el relleu a Xavi Hernández, guardonat amb el mateix premi en l’edició anterior. Després de rebre el premi el ‘16’ del Barça ha reconegut que “estic molt content i també poc acostumat a rebre aquests premis individuals. Vull gaudir del moment i donar les gràcies a tothom que ho ha fet possible i als meus companys”.

Sergio també ha parlat de Tito Vilanova i ha reconegut que “l’important és la salut i la persona del Tito. Passa per un moment difícil però ell és molt fort i positiu i des d’aquí té tota la nostra força”. Ha afegit que “per a nosaltres no és fàcil, vam començar molt bé i ara hem hagut de posar més de la nostra part juntament amb el Roura i tot l’staff”. I ha comentat que “volem que el que hem fet a la primera volta es transformi amb títols”.

Un altre migcampista del Barça ha estat reconegut en aquesta festa del futbol català. Ha estat Sergi Roberto, que ha rebut el guardó com a jugador amb més projecció.

Carmona i Torras repeteixen

Pel que fa al futbol sala català, el Barça Alusport ha tornat a estar el clar dominador repetint premi tant el seu tècnic, Marc Carmona, com el seu capità, Jordi Torras. Així, Carmona ha estat escollit millor entrenador, i Torras, millor jugador. “Els guardons dels tècnics són conseqüència dels títols i això és gràcies als jugadors”, ha dit Carmona. Mentre que Torras ha destacat que “ha estat un any espectacular, hem guanyat tots els títols en joc. Estic molt content per l’equip, el nivell, l’espectacle i la imatge que hem donat, que és amb el que es queda la gent”.

Àmplia representació blaugrana

El vicepresident de l’Àrea Esportiva, Josep Maria Bartomeu, ha encapçalat la comitiva del FC Barcelona a la segona edició de la Gala de les Estrelles. També han acompanyat els premiats els directius Jordi Mestre i Javier Bordas, així com també Andoni Zubizarreta, director de l’Àrea Esportiva de futbol, i Joan Carles Raventós, director general de les Seccions Professionals, entre d’altres. Qui tampoc ha volgut faltar a la cita han estat Xavi Hernández i Leo Messi, que han acompanyat Sergio Busquets en aquesta jornada.

Precisament Josep Maria Bartomeu s’ha mostrat orgullós pel gran nombre de premiats del FC Barcelona. “Quan veus tants jugadors de casa reben premis vol dir que hi ha una feina ben feta de fa molts anys perquè arribin al màxim nivell”.

Tornar a dalt