fcb.portal.reset.password

Gabriel, el protagonista del vídeo més vist al Youtube del FC Barcelona durant el mes d'agost

El vídeo del nen brasiler que va participar aquest estiu al campus que el FC Barcelona va organitzar a Rio de Janeiro ha estat el més vist al Youtube del FC Barcelona durant el mes d’agost. Gabriel és un jove sense peus que juga a futbol amb la resta dels seus companys superant la seva limitació física en una demostració de passió per aquest esport. Un total de 558.065 persones han vist a Youtube el vídeo que mostra l’activitat de Gabriel al campus, convertint-lo en el més vist en clau culer durant aquest darrer mes.

Els amistosos, Iniesta i Messi

El ‘top 5’ dels vídeos més visitats el completen els amistosos que l’equip de Tito Vilanova va disputar davant el Manchester United a Göteborg i contra el París Saint-Germain al Parc dels Prínceps. Andrés Iniesta s’enfila fins a la quarta posició gràcies al vídeo que mostra la recepció del premi a millor jugador d’Europa i, finalment, tanquen aquest grup els cinc gols de l’argentí Leo Messi durant la pretemporada.

Alex Song, Éric Abidal i David Villa són els altres protagonistes a la xarxa i se situen també entre els deu vídeos mes vistos aquest mes d’agost.

A banda, cal destacar també els vídeos, més recents, del dia del 47è Trofeu Joan Gamper, en què el Club va retre un sentit homenatge als membres del Dream Team i en què va tenir lloc la presentació oficial del primer equip d’aquesta temporada.

Repàs al Top-5

1) Gabriel, joc espectacular al FCB Campus de Rio de Janeiro
2) Resum del United-FCB
3) Resum del PSG-FCB
4) Iniesta, millor jugador d'Europa
5) Messi, cinc gols a la pretemporada

Tornar a dalt