fcb.portal.reset.password

Carles Vilarrubí, en el moment de la inauguració. FOTO: ÁLEX CAPARRÓS - FCB

El conseller Felip Puig, tallant la cinta. FOTO: ÁLEX CAPARRÓS - FCB

El Camp Nou -al costat de l'antic camp de la Masia- acull des d'aquest dimecres 17 d'abril i fins aquest dijous 18 la 15a edició de la fira Exposerhs 2013 dedicada als professionals de l’hoteleria, la restauració i les col·lectivitats. Més de 100 expositors de marques líders al mercat hi són presents i per primer cop se celebrarà la 'Jornada del Pinxo, el Montadito i la Tapa' amb diferents 'masterclass'. Els visitants podran gaudir d’una mostra de tot tipus de produccions i es presentaran les produccions guanyadores del concurs de pinxos.

"ExpoSerhs és un acte molt reeixit"

El conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig, ha estat l'encarregat de donar el tret de sortida a la 15a edició juntament amb Carles Vilarrubí, vicepresident del Barça. "Estem molt contents que el món de l'empresa i el món de l'activitat econòmica vingui al Camp Nou, a les nostres instal·lacions, i faci un acte tan reeixit com és l'ExpoSerhs", ha comentat Vilarrubí, que ha afegit que "per al Barça és una satisfacció ajudar un sector tan rellevant".

L'horari de la Fira-mostra anirà des de les 10 del matí fins a les 19 hores, ininterrompudament, per als visitants professionals, mentre que per als expositors l'horari anirà de les 9.30 hores fins a les 19.30 hores.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();