fcb.portal.reset.password

Ramon Pont, en la conferència “Barça: esport, cultura i educació”, a Sheffield

Ramon Pont, en la conferència “Barça: esport, cultura i educació”, a Sheffield

El vicepresident de la Fundació FC Barcelona i directiu del Club, Ramon Pont, va oferir aquest divendres a Sheffield (Regne Unit) una conferència titulada “Barça: esport, cultura i educació”, en el marc de l’edició número 58 de les jornades acadèmiques de l'Anglo-Catalan Society, una entitat que treballa per fer més sensible la cultura catalana a les illes britàniques i que promou la creació de llaços entre totes dues comunitats.

Pont va oferir aquesta conferència a la Universitat de Sheffield i va ressaltar diferents passatges rellevants de la història del Club; va explicar quina és la filosofia educativa i esportiva que s’aplica a la Masia, i també va donar a conèixer quines són les línies mestres del treball social i solidari de la Fundació FC Barcelona, tant a Catalunya com a la resta del món.

Aquesta sessió acadèmica, que va comptar amb el suport i col·laboració de l’Institut Ramon Llull, ha servit per “projectar una mica més el nostre club i el nostre país”, ha declarat Pont. “És molt positiu que hi hagi gent amb sentiment Barça i amb sentiment català al centre d’Anglaterra, i que nosaltres puguem explicar-los la nostra manera de fer. És important, entre d’altres coses, que sàpiguen que no només ensenyem a jugar a futbol, sinó que també eduquem i transmetem uns valors als joves que creixen a la Masia”, ha afegit.

L'Anglo-Catalan Society es va crear l’any 1954 a Oxford i compta amb més de 230 socis. Aquesta entitat ha rebut, entre d’altres premis, la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();