fcb.portal.reset.password

Leo Messi, Xavi Hernàndez i Andrés Iniesta han rebut una samarreta commemorativa del Celtic FC / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Representació de la directiva en l'acte / FOTO: www.snspix.com

Aquest dimarts 6 de novembre el Celtic FC celebra els seus 125 anys d’història i el FC Barcelona, aprofitant que dimecres s’enfronten a l’equip escocès en partit de Lliga de Campions, ha volgut participar en els actes commemoratius de l’entitat.

Messi, Xavi i Iniesta reben una samarreta

Abans de l’inici de l’entrenament del Barça a Celtic Park, els jugadors Leo Messi, Xavi Hernàndez i Andrés Iniesta s’han fotografiat amb la primera i segona samarreta del Celtic, que enguany porta una inscripció recordant el 125è aniversari del club. A més, l’equip de Glasgow els hi ha fet entrega a cadascun d’ells d’una samarreta del Celtic amb els seu nom a l’esquena.

Cerimònia religiosa

Aquesta tarda i a l’església de Saint Mary’s ha tingut lloc la cerimònia religiosa organitzada pel Celtic FC amb motiu del seu 125 aniversari. El FC Barcelona ha estat present a l’acte commemoratiu amb una delegació formada pels directius Jordi Moix, Ramon Pont, Silvio Elias, Dídac Lee i Josep Ramon Vidal-Abarca.

Just abans d’aquesta cerimònia religiosa, ha tingut lloc un acte institucional en què el president del Celtic, Ian Bankier, ha fet referència a la història fundacional del club. Després de dedicar unes paraules als representants del FC Barcelona que hi eren presents, el president del Celtic ha apuntat que entre el club que presideix i el Barça hi ha moltes similituds, entre les quals destaca que ambdós tenen un compromís social molt fort que fa que siguin més que un club.

‘Fan Zone’ a Glasgow

Els seguidors del FC Barcelona que estiguin aquest dimecres a Glasgow poden anar a la Fan Zone que s’instal·larà a Merchant Square (Albion Street) des de l'1 del migdia fins a les 6 de la tarda (hora local). Els assistents podran gaudir de diverses activitats com el concert d’’Els Amics de les Arts’.

Tornar a dalt