fcb.portal.reset.password

Aquest dijous es posen a la venda les entrades per als partits de Lliga al Camp Nou / FOTO: ARXIU FCB

Des d’aquest dijous 26 de juliol, els socis i aficionats podran adquirir ja les entrades per a tots els partits de Lliga que es juguin aquesta temporada al Camp Nou. Les entrades es podran adquirir a partir de les 10 hores d’aquest dijous i la compra es podrà fer a través del lloc web oficial del Club, www.fcbarcelona.cat, presencialment a les taquilles de l’Estadi (tant les de l’accés 14 com les del Boulevard als accessos 7 i 9), així com també a través de Ticketmaster. Cal recordar que el lloc web del Club permet la possibilitat d’imprimir les localitats des de casa en el moment d’efectuar la compra.

Entrades Barça-Madrid, només per als socis sense abonament

També a partir d’aquest dijous, els socis sense abonament gaudiran del privilegi de poder adquirir en exclusiva les entrades més desitjades, com són les del Clàssic contra el Reial Madrid, previst per al cap de setmana del 6 o 7 d’octubre. Els canals de venda seran els canals remots, és a dir, el lloc web del Club i Ticketmaster.

Les condicions per al Clàssic

Per a aquest partit només es podran comprar 2 entrades per carnet de soci, amb un descompte del 5% en la primera entrada. Quan les entrades disponibles s’exhaureixin es tancarà la venda de localitats fins a uns dies abans del partit, quan es tornarà a obrir la venda amb les localitats disponibles provinents del Seient Lliure.

[[BOTOGRIS::CALENDARI++Partits::http://www.fcbarcelona.cat/futbol/primer-equip/calendari::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt