fcb.portal.reset.password

L'Oficina del Cens estarà oberta diumenge de 10 a 20 hores / FOTO: ÁLEX CAPARRÓS - FCB

Aquest diumenge 30 de juny finalitza el període d’actualització de dades del Cens per als socis i sòcies del FC Barcelona. És per això que aquest darrer dia, tot i que és diumenge, el Club obrirà l’Oficina del Cens de 10 a 20 hores per atendre tots aquells socis que vulguin posar el dia les seves dades.

L’Oficina del Cens es troba dins l’Oficina d’Atenció al Barcelonista, l’OAB, situada a la nova Seu Social (al costat de les Taquilles de Travessera de les Corts).

Per fer més fàcil i àgil el tràmit es recomana que abans d’anar a l’Oficina del Cens es complementi i es descarregui el formulari d’actualització que trobaran al lloc web del Club. A continuació cap apropar-se al Camp Nou, a l’Oficina del Cens. Per acabar de fer el tràmit, a més del formulari emplenat prèviament, els socis i sòcies hauran de portar el DNI o bé el passaport. I en cas d’actualitzar les dades d’un soci menor d’edat també caldrà el Llibre de Família.

Recordem que aquest divendres trobareu l’Oficina del Cens oberta de 10 a 20 hores, i dissabte l’horari d’obertura és de 10 a 14 hores.[[BOTOVERMELL::FORMULARI++::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat/formcens.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();