fcb.portal.reset.password

 

El FC Barcelona i la Comissió Europea presenten, aquest dissabte 1 de desembre, a la Sala París del Camp Nou, la campanya ‘Quit Smoking with Barça”, en la qual les dues institucions uneixen forces per ajudar milions de fumadors d’arreu d’Europa a deixar de fumar i veure els beneficis d’una vida lliure sense fum. Mitjançant aquesta campanya els aficionats del Barça, el futbol i el públic en general poden obtenir el suport dels jugadors del Barça, entrenadors i personal del Club per deixar de fumar. L’acte comptarà amb la presència del president Sandro Rosell i del directiu responsable de l’àrea mèdica, Jordi Monés. Per part de la Comissió Europea, assistirà la directora General de Salut i Consum, Paola Testori-Coggi.

Acord entre el Barça i la Comissió Europea

Aquesta campanya és el resultat de l’acord que es va presentar el 18 de setembre passat a Brussel·les entre el FC Barcelona i la Comissió Europea i que suposa una associació sense precedents entre el màxim òrgan de govern europeu i un club esportiu.

La campanya posarà en marxa una eina gratuïta en línia on el fumadors que vulguin deixar el tabac trobaran una sèrie de missatges i consells pràctics per tal d’aconseguir aquest objectiu. El programa no jutja els fumadors, sinó que subratlla la importància dels beneficis que suposa deixar de fumar. En aquest sentit es va expressar el president Sandro Rosell, a la seu de la Comissió Europea, on va destacar que l’objectiu del programa és “tractar d’ajudar els aficionats al futbol de tot Europa a recuperar el control de la seva salut i les seves vides, animant-los a ser tan apassionats i compromesos amb la seva pròpia salut com ho són amb el bon joc”.

Sense fum

Aquesta campanya neix de dues iniciatives prèvies de les dues institucions en què aposten per una vida sense tabac i més saludable. Per un costat la campanya de la Comissió Europea “Ex-Smokers are Unstoppable” (Els exfumadors són imparables), que es va posar en marxa el 2011 en els 27 països de la Unió Europea, i per altra la iniciativa del Club ‘Barça Sense Fum’, que des de l’1 de gener del 2012 no permet fumar dins de les instal·lacions del Club.

Tornar a dalt