fcb.portal.reset.password

El Barça i la Creu Roja, units.

El FC Barcelona impulsa aquest dissabte, coincidint amb l’últim partit de Lliga al Camp Nou davant el Màlaga, una jornada solidària en favor del projecte d’alimentació infantil de la Creu Roja a Catalunya.

El Club realitzarà diverses accions de sensibilització al Camp Nou a fi que els socis i aficionats que hi assisteixin puguin informar-se i col·laborar econòmicament amb el projecte d’alimentació dedicat a la infància en risc d’exclusió social que duu a terme la Creu Roja a Catalunya.

D’aquesta manera, una vintena de col·laboradors de la Creu Roja posaran a disposició de qui ho desitgi les butlletes del Sorteig d’Or, els ingressos dels quals es destinen a la lluita contra la pobresa als pobles i ciutats del país.

Donatius a través de SMS

El públic també podrà fer donatius a través de l’enviament d’un SMS amb la paraula AJUDA al número 28092. El donatiu per cada SMS és d’1,20 euros i es destinarà íntegrament al projecte d’alimentació infantil de la Creu Roja, sense que hi hagi cap cost per part dels diferents operadors de telefonia mòbil.

Abans del partit i durant la mitja part es projectarà al videomarcador un espot protagonitzat desinteressadament per Andrés Iniesta, en què fa una crida a la solidaritat ciutadana per ajudar les persones que, arran de la conjuntura econòmica actual, viuen en situació de vulnerabilitat social. L’anunci pretén sensibilitzar la ciutadania, promoure la tasca i la implicació del voluntariat i alhora fer una crida per obtenir fons per als projectes de lluita contra la pobresa de la Creu Roja.

El 2012 la Creu Roja va donar suport a unes 248.000 persones arreu de Catalunya per poder fer front a l’impacte de la crisi, especialment en alimentació o productes bàsics. Entre els principals col•lectius atesos destaca la creixent atenció a la infància, que representa, amb més de 86.000 infants que reben ajuda directa, el 30% del total dels beneficiaris.

La Creu Roja és una organització d’emergència internacional que compta actualment a Catalunya amb prop de 190.000 socis, 18.600 persones voluntàries i treballa a més de 700 municipis catalans.

Vint anys d’aliança

La jornada solidària del FC Barcelona a favor de la Creu Roja és fruit del conveni de col·laboració signat el febrer del 2012, segons el qual les dues entitats es van comprometre a impulsar accions socials i solidàries conjuntes. La Creu Roja fa més de vint anys que col·labora amb els serveis d’atenció sociosanitària del Club i comparteixen altres activitats, com el projecte ‘T’acompanyem’, que ha ajudat fins ara prop de 600 socis o aficionats del Barça amb discapacitat o problemes de mobilitat a accedir a les instal·lacions del Club durant el dia de partit.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();