fcb.portal.reset.password

Els quatre guanyadors, al Camp Nou / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS-FCB

Els quatre guanyadors del concurs Catalunya Turisme a la Xina van assistir aquest diumenge a la nit al partit contra el Valladolid i a la celebració de la Lliga 2012/13. Quan van entrar al Camp Nou, Chen Feng, Ma Tingxiao, Li Peihuan i Wang Jun, guanyadors del concurs organitzat per Tencent i amb la col·laboració del Club, no van poder amagar les seves grans emocions. "Mai he pogut imaginar ser aquí. Gràcies al concurs, he complert un gran somni", diu Chen Feng, un noi xinès que va començar a seguir el Barça fa 10 anys.

Per la seva banda, Ma Tingxiao és un noi adolescent de 14 anys, que assegura que ser a l'Estadi "és impressionant": "Mai havia imaginat tenir la sort de veure tan de prop als meus jugadors favorits". Wang Jun, una noia universitària, destaca l'ambient del Camp Nou: "He seguit el Barça des de fa molt temps. L'experiència de poder gaudir dins del camp és molt diferent de veure-ho per televisió en un lloc de 10.000 quilòmetres de distància. M'emociona poder gaudir amb tanta gent, espero que un dia hi hagi el mateix ambient de futbol a la Xina".


Més de dos milions de seguidors a Tencent Weibo

En la segona edició del concurs de Catalunya Turisme a la Xina, el FC Barcelona ha posat de nou el seu granet de sorra en l'exportació de Catalunya a l'Àsia. Cada vegada més són els turistes xinesos que arriben a Barcelona amb el desig de visitar, entre altres llocs, les instal·lacions del Barça per la seva història, els seus jugadors i els seus valors universals. Antonio Li, responsable de Catalunya Turisme a la Xina, valora molt el paper del Barça al concurs: "El Barça té més de 2 milions de seguidors a Tencent Weibo, la xarxa social xinesa de microblogging. La gran influència de Barça ajuda a la promoció i difusió de Catalunya com una destinació de turisme al mercat xinès".

Els aficionats xinesos ja han visitat durant el seu viatge a terres catalanes llocs tan emblemàtics com el Museu Dalí, les Caves Freixenet o l'exposció 'Temps de Flors' a Girona. Aquest dilluns segueixen la seva excursió pels barris de la ciutat de Barcelona. A més, participaran en un taller de tapes per conèixer millor la gastronomia de Catalunya.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();