fcb.portal.reset.password

El president Sandro Rosell i el vicepresident social Jordi Cardoner, en el lliurament d'insígnies d'or de l'any passat / FOTO: ARXIU FCB

Aquest dilluns, dia de la Mercè, el FC Barcelona celebrarà diversos actes coincidint també amb la celebració del 55è aniversari de la inauguració del Camp Nou. El Club celebrarà una missa en honor a la patrona de Barcelona i, tot seguit, es farà el lliurament d’insígnies d’or als socis del Barça que enguany celebren 50 anys a l’Entitat.

A diferència d’altres anys, en què l’Estadi era el punt neuràlgic de la celebració, en aquesta edició els actes es traslladen al Palau de Congressos de Catalunya, ja que està previst que rebin la insígnia d’or del Club uns 695 socis. Una xifra molt superior a l’habitual, que sovint se situa en uns 200 socis que cada any reben aquesta distinció del Barça.

A dos quarts d’onze començarà la missa, que comptarà amb l’assistència del vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner. A partir de les 12 el president Sandro Rosell, acompanyat de Jordi Cardoner, entregaran les primeres insígnies d’or. Precisament, el vicepresident social és un dels 695 socis que aquest dilluns rebran aquest reconeixement del Club. Un lliurament que es farà en dos torns, al matí, i també a la tarda, a partir de les 16.30 hores.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();