fcb.portal.reset.password

Allianz Arena.

Des del dilluns 15 d’abril, a partir de les 10 hores, i fins al dimarts 16, a les 19 hores, estarà obert, a través del lloc web del Club (www.fcbarcelona.cat), el procés de sol·licitud d’entrades per al partit d’anada de les semifinals de final de la Lliga de Campions, que enfrontarà el Barça contra el Bayern Munic, a l’estadi Munic Arena (23 d’abril, 20.45 hores).

El procés és exclusiu per als socis del Club, i caldrà fer-ho a través d’un formulari disponible a la secció Socis del lloc web. Cada soci pot fer una única petició d’una entrada, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts.
[[BOTOVERMELL::FORMULARI++Bayern - Barça::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat/formsemis2013.php::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

3.274 entrades disponibles

El FC Barcelona disposarà de 3.274 entrades per a aquest partit, que es jugarà el 23 d’abril, amb un preu únic de 60 euros. Com és habitual, el 85% de les entrades es repartiran entre els socis (2.226) i les Penyes (557), mentre que el 15% restant es destinaran als compromisos esportius i institucionals del Club i als patrocinadors (491).

Sorteig el dia 17 d’abril

Totes les sol·licituds es tractaran després del final del termini establert. En cas que hi hagi més sol·licituds que entrades disponibles, el 17 d’abril se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits. El mateix dia, el Club farà el cobrament de les entrades i ho comunicarà als afortunats.

En els pròxims dies, una vegada es tanqui el pla de viatge del primer equip i es coneguin preus de vols i autocars, FCBViatges oferirà més informació sobre el viatge a Munic per als seguidors culers.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();