fcb.portal.reset.password

Xavi Hernández amb el nou vehicle que Audi li ha fet entrega / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Audi, empresa patrocinadora del FC Barcelona des de fa set anys, ha fet entrega a la plantilla del primer equip de futbol dels nous vehicles oficials per a la temporada 2012/13. L’acte ha tingut lloc a l’antic camp d’entrenament de la Masia i a més de la participació de tots els jugadors del Barça també ha comptat amb la presència de 25 nens socis i fills de socis que han tingut un protagonisme destacat. I és que tots ells, jugadors i nens, han participat en una sessió educativa que forma part de l’Escola d’Educació Vial d’Audi, Attitudes.

Lliçons de seguretat vial

Els jugadors del Barça, dividits en tres grups, han estat els encarregats d’acompanyar els nens en diferents activitats per aprendre seguretat vial. Després d’una classe teòrica, els més petits havien de circular amb un cotxe elèctric de joguina per un circuit en què havien de respectar els senyals viaris. Tot sota l’atenta mirada dels blaugranes, que no perdien l’ocasió d’aconsellar i fer-los passar per alguna situació complicada.

El torn per als més grans

L’equip també ha tingut la seva oportunitat de posar-se al volant. Tots ells han provat el nou model d’Audi, el nou A3. Però dins el cotxe no han estat sols, ja que anaven acompanyats pels nens que han participat en aquesta jornada.

A l’acte hi han assistit també els vicepresidents del FC Barcelona Josep Maria Bartomeu i Jordi Cardoner, i per part d’Audi el director d’Audi Espanya, Manuel Caballero, i el president de Volkswagen-Audi Espanya S.A., Ludger Fretzen.

Precisament, durant els discursos duts a terme abans de l’entrega dels nous vehicles tant Josep Maria Bartomeu com Manuel Caballero s’han mostrat orgullosos que el FC Barcelona i l’Audi mantinguin des de fa set anys aquest vincle. També hi ha hagut un intercanvi d’obsequis en què el Club ha fet entrega d’una samarreta del FC Barcelona a Manuel Caballero i Ludger Fretzen.

Finalment s’han lliurat els 26 cotxes als jugadors del primer equip i el tècnic Tito Vilanova.

Tornar a dalt