fcb.portal.reset.password

Rosell i Orce, després de la signatura / FOTO: GERMÁN PARGA-FCB

Els presidents del FC Barcelona, Sandro Rosell, i d’Assistència Sanitària, Ignasi Orce, han oficialitzat aquest dilluns l’acord de patrocini amb la signatura del contracte que ratifica l’asseguradora com a proveïdor mèdic oficial del club per quatre anys més, millorant els termes del patrocini. Assistència Sanitària seguirà proporcionant a l’Entitat les assegurances mèdiques i els serveis hospitalaris que requereix.

L’acord signat aquest matí, amb validesa fins al 30 de juny del 2016, vincula les dues parts en la prestació de serveis i patrocinis, amb unes condicions que suposen l’ampliació i millora del contracte. Segons el conveni, l’actual proveïdor mèdic oficial del FC Barcelona, ho serà per quatre anys més i proporcionarà assegurances mèdiques i serveis hospitalaris; a més, el Club utilitzarà les instal·lacions de l’Hospital de Barcelona quan la pràctica mèdica ho requereixi, especialment per a la realització de proves mèdiques de complexitat.

Rosell: “Assistència i Barça, dues entitats de referència”

Després de l’acte de signatura, Sandro Rosell ha destacat la importància d’aquesta renovació contractual, subratllant el balanç d’una col·laboració mútua que es va iniciar el 2005, i s’ha mostrat molt satisfet d’un pacte entre “dues entitats de referència a Catalunya i líders en els seus àmbits respectius: l’esport i la salut”. El Dr. Orce ha destacat “la coincidència de valors entre dues organitzacions que neixen de la voluntat comuna de millora en la societat civil catalana”.

Assistència Sanitària és una companyia asseguradora mèdica exemple del cooperativisme sanitari, un particular model d’autogestió ideat pel Dr. Josep Espriu fa cinquanta anys i basat en la igualtat de metges i usuaris en els òrgans de decisió i gestió. Actualment, l’entitat compta amb 200.000 assegurats i un quadre facultatiu format per més de 4.000 metges a la seva disposició.

Tornar a dalt