fcb.portal.reset.password

Imatge de la segona equipació de la temporada 2013/14

L’oportunitat d’aconseguir una de les unitats numerades de la nova segona equipació del FC Barcelona no significa que els socis i seguidors s’hagin de perdre el decisiu partit de bàsquet entre el Reial Madrid i el Barça Regal. L’FCBotiga Megastore del Camp Nou ha previst aquesta coincidència i, per fer possible que els aficionats gaudeixin d’aquest emocionant partit, col·locarà diverses pantalles a l’exterior de la botiga on es podrà veure el desenllaç de la Lliga ACB mentre s’espera per poder accedir a la botiga a partir de les 23 hores.

Per tal de donar un millor i més ràpid servei a tots els aficionats que s’acostin a l’FCBotiga Megastore del Camp Nou, en aquesta ocasió no serà possible l’estampació personalitzada de les samarretes. La gran afluència de públic que s’intueix fa inviable que es puguin satisfer totes les demandes individuals d’estampació de noms i números sense provocar llargues esperes, i per això es lliuraran uns vals bescanviables per poder personalitzar les samarretes un altre dia.

A més, també s’ha habilitat el pàrquing de vehicles a l’interior de les instal·lacions. Per tant, els aficionats que vulguin acudir a l’FCBotiga Megastore per ser els primers a comprar la segona equipació podran estacionar els vehicles al Camp Nou.

Edició limitada

Cal recordar que l’FCBotiga Megastore del Camp Nou obrirà a les 23 hores les seves portes perquè els aficionats del Barça siguin els primers d’adquirir la segona samarreta per al pròxim curs, A més, Nike ha preparat una edició limitada de la segona equipació. Les primeres 2.013 unitats que es posin a la venda seran úniques, ja que inclouran a la màniga esquerra la numeració de l’edició.

També es posaran a la venda totes les peces de roba incloses dins la nova col·lecció del FC Barcelona per a la temporada 2013/14.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();