fcb.portal.reset.password

El Pack Entrades x12 caducarà en breu

[[BOTOVERMELL::Comprar++Pack Entrades::http://taquilla.fcbarcelona.cat/abcatala/paquets_s1.php::HOR::NF::TRACKING::boto-noticia-ca::paquets-entrades::]]

A principis del mes de setembre, el Club va posar a disposició de tots els seus aficionats la possibilitat d’adquirir paquets de 3, 6, 9 o 12 entrades per als partits de la Lliga 2012/13 al Camp Nou. Recordem que, amb aquest producte, els socis que comprin algun d’aquests Pack Entrades poden gaudir de fins a un 55% de descompte respecte al preu de venda individual de les localitats, mentre que en el cas de la resta del públic és de fins a un 45%.

Els de 3 i 12 partits, els més sol·licitats

Els Packs més sol·licitats, fins ara, són els de 3 i 12 partits, amb un 40 i un 30% de les vendes, respectivament. Cada cop més, però, s’apropa el partit corresponent a la setzena jornada de Lliga, davant l’Atlètic de Madrid, previst per al cap de setmana del 16 de desembre, per la qual cosa el Pack Entrades x12 caducarà en breu, ja que a partir d’aquest duel quedaran menys de 12 partits per al final de la Lliga. Cal recordar que la compra només es pot fer a través del lloc web oficial del Club.

Flexibilitat i estalvi en l’elecció

En definitiva, els Pack Entrades són una molt bona opció per a tots aquells socis i aficionats de l’equip dirigit per Tito Vilanova que vulguin acompanyar-lo en directe en alguns dels partits de Lliga que es disputin al Camp Nou. I és que aquest producte els permet escollir amb anterioritat els partits que vulguin veure, amb un estalvi increïble.

Tornar a dalt