fcb.portal.reset.password

Alfonseda, en un moment de la trobada / FOTO: DAVID CUELLA

Foto de família de la trobada / FOTO: DAVID CUELLA

Aquest dissabte, Almacelles s’ha convertit en la gran protagonista del barcelonisme a l’esdevenir seu de la 12a. Trobada de Jugadors del FC Barcelona, organitzada per l’Agrupació Barça Jugadors amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat.

El directiu Silvio Elias ha estat present en l’acte, que va ser presentat el passat dimarts amb la participació de l’alcalde, Josep Ibarz, el president de l’Agrupació, Ramon Alfonseda, i els exjugadors del Club, Pere Valentí Mora i Xavier Sánchez Jara, on s’han reunit més de 150 exjugadors de totes les categories del FC Barcelona.

Dins el marc de la celebració s’han disputat fins a tres partits de futbol entre exjugadors blaugrana i un partit entre infants de la EFAC Almacelles. D’altra banda, l’ARCA ha acollit el dinar de germanor de la Trobada, on també hi han assistit les autoritats i col·laboradors de l’esdeveniment.

Un record per a tothom

En aquesta edició la trobada ha comptat amb la presència de Ferran Olivella i Josep Moratalla, que a més d’exjugadors del Barça també van ser capitans del primer equip, en un any en què l’Agrupació ha volgut reivindicar aquesta figura tan essencial en la vida quotidiana d’un equip de futbol. Cal recordar que, durant el dinar, s’ha fet un reconeixement als exjugadors del Barça que han nascut o viuen al Segrià.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();