fcb.portal.reset.password

Mohamed Ismail, Antoni Rossich i Sam Kim, durant l'acord

El FC Barcelona i Head & Shoulders han fet públic aquest dimecres, en un acte que ha tingut lloc a Jakarta, la seva associació per dos anys. D’aquesta manera, Head & Shoulders es converteix en xampú oficial i en patrocinador regional del Barça a Indonèsia, així com a Tailàndia, el Vietnam, Malàisia i Singapur, agrupats en l’Associació de les Nacions Unides del Sud-Est Asiàtic (ASEAN).

La roda de premsa de presentació d’aquest acord, que s’ha celebrat a l’hotel Mandarin de Jakarta, ha comptat amb la presència del director general del FC Barcelona, Antoni Rossich, amb el president de Procter & Gamble dins l’ASEAN, Samuel Kim, i amb Mohamed Ismail, president i director de Procter & Gamble Indonèsia.

Estem orgullosos d’anunciar la nostra associació amb Head & Shoulders i donar la benvinguda a Procter & Gamble a la nostra família. El FC Barcelona creu que aquesta associació servirà d’inspiració a tots els nostres aficionats a l’Associació de les Nacions Unides del Sud-Est Asiàtic, i especialment a Indonèsia, on tenim una de les bases d’aficionats més grans del món. Esperem que aquesta associació suposarà un impacte positiu en la comunitat de futbol d’Indonèsia i de tots els aficionats del FC Barcelona”, ha explicat Antoni Rossich.

Per la seva banda, tant Samuel Kim con Mohamed Ismail han ressaltat en els discursos el seu orgull quant a l’associació amb el que tots dos han qualificat d'“el club de futbol número 1 al món”.

Messi, ambaixador global de Head & Shoulders Men

Leo Messi ha estat escollit com a ambaixador global de Head & Shoulders Men, tenint en compte el seu historial d’èxits que l’han dut al màxim reconeixement mundial. Head & Shoulders pensa que el ‘10’ del Barça pot inspirar la gent d’Indonèsia perquè estiguin convençuts que poden arribar a ser el número u en les seves respectives especialitats.

Aquesta marca de xampú és també l’escollida per homes considerats número 1 a Indonèsia com ara el nedador Richard Sam Bera o Darius Sinathrya, reconegut actor i presentador indonesi, que al febrer signava a les oficines del Club la seva condició de Fan d’Honor del FC Barcelona a Indonèsia, i es va convertir així en representant barcelonista en aquest país asiàtic.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();