fcb.portal.reset.password

ViatgesFCB

El FC Barcelona de Tito Vilanova afrontarà la pretemporada 2012 amb una sèrie d’amistosos. L’equip farà quatre desplaçaments i els socis i aficionats podran gaudir de l’experiència d’acompanyar el primer equip en els seus viatges. Per això, FCBViatges ha preparat sortides especials perquè els socis i aficionats puguin gaudir d’una experiència única, des de 345 €.

L’estrena, a Hamburg

El primer viatge del Barça és a Hamburg (Alemanya), que serà el debut de Tito Vilanova a la banqueta blaugrana. L’equip jugarà un amistós amb l’Hamburg SV, el 24 de juliol (18 hores). Tant si ets soci com si no, ara pots viatjar amb els jugadors del Barça durant la pretemporada.

Propers desplaçaments

Els propers desplaçaments seran a Tànger (el Marroc) per enfrontar-se amb el Raja Club, el dia 28 de juliol, i posteriorment hauran d’anar a París (França) per jugar amb el París SG el 4 d’agost. El 8 d’agost jugaran a Göteborg (Suècia) i l’11 d’agost a Bucarest (Romania); en aquest últim cas es farà un viatge conjunt de 3 dies, amb estades d’hotel i possibilitats de visitar ambdues ciutats.

Informació i reserves

Per a més informació i reserves podeu consultar el lloc web www.fcbiatges.com, trucar als telèfons 935 530 780, 933 009 092 o al 933 004 873, o anar a qualsevol oficina d’Halcón Viatges o Viatges Ecuador.

Tornar a dalt