fcb.portal.reset.password

Pere Gratacós en el moment de recollir el premi / FOTO: www.clubatleticodemadrid.com

Éric Abidal ha estat guardonat aquest dimecres a la nit amb el Premi a la Concòrdia i els Valors en l’Esport. El reconeixement li ha atorgat la Fundación Atlético de Madrid de mans del seu president, Enrique Cerezo. És el tercer any consecutiu que l’entitat matalassera organitza l’entrega d’aquests premis de caràcter solidari sota el nom ‘A Team for the World’.

Gratacós recull el premi

El guardó l’ha recollit al Casino de Madrid Pere Gratacós, director de Relacions Institucionals en Futbol del Barça en nom del futbolista i de l’entitat blaugrana. La Fundación Atlético de Madrid ha decidit atorgar aquest premi extraordinari a Éric Abidal després que aquest superés un tumor al fetge que se li va detectar el mes de març del 2011 i, el mes d’abril d’enguany, fos intervingut d’un trasplantament de fetge del qual encara s’està recuperant.

Alejandro Blanco, president del Comitè Olímpic Espanyol, també ha rebut el Premi a la Concòrdia i els Valors en l’Esport.

Els altres premiats

Els altres guardonats a la gala d’aquest dimecres han estat l’Aliança Empresarial per a la Vacunació Infantil, en la categoria d’Infància; l’Organització de les Nacions Unides per l’Agricultura i l’Alimentació (FAO), en la categoria de Pobresa; la Fundació Josep Carreras, en la categoria de Sanitat; i, finalment, les sopranos Montserrat Caballé i Montserrat Martí, pel que fa a la Concòrdia i els Valors Humans.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();