fcb.portal.reset.password

El sorteig s'ha celebrat aquest dilluns davant de notari / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Aquest dilluns a les 9.30 hores ha tingut lloc a les oficines del FC Barcelona el sorteig davant de notari de les 598 entrades de què el Club disposa per als seus socis per al partit d’anada de les semifinals de la Copa del Rei que es jugarà el proper dimecres 30 de gener al Santiago Bernabéu (21 hores). El número de tall ha estat el 109 i, per tant, viatjaran cap a Madrid els socis amb una petició de la 109 (n'hi havia 900) fins a la 300.

Recordem que els socis del FC Barcelona van demanar 1.961 entrades agrupades en 900 peticions en un procés que es va obrir divendres 25 a les 10 hores i que es va tancar el diumenge 27 a les 19 hores.

Cobrament i recollida

Aquest mateix dilluns 28 de gener el Club es posarà en contacte amb els socis guanyadors, per fer el cobrament de les localitats i comunicar les instruccions de la recollida, que es durà a terme el dimarts 29. Recordem que cada soci podia fer una única petició d’una entrada, però en un mateix formulari hi havia la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que volguessin viatjar junts.

Per a aquest partit, cal recordar que el FC Barcelona disposava d’un total de 598 entrades que tenen un preu únic de 40 euros. Com és habitual, el 85% d’aquestes entrades es reparteixen entre els socis (407) i les penyes (102). El 15% d’entrades restants (89) es destinen a compromisos esportius i institucionals del Club i als patrocinadors.

Tren especial de tornada

Amb motiu d’aquest partit, Renfe posarà en servei un tren per facilitar el retorn a Barcelona dels aficionats, amb un preu de 35 euros. Es tracta d’un tren sèrie 103 que sortirà de l’estació d’Atocha a les 00.15 hores per donar marge als aficionats per fer el trasllat des del camp fins a l’estació. La durada del viatge és de dues hores i 30 minuts.

Tornar a dalt