fcb.portal.reset.password

Així seran les banderes que tenyiran l'Estadi aquest dimarts / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

Un Clàssic sempre és un partit especial. A més, en el d’aquest dimarts hi ha una final de Copa en joc i tots els detalls són importants. El FC Barcelona ha decidit posar a l’abast dels socis i aficionats que vinguin al Camp Nou un total de 90.000 banderes per tenyir l’Estadi de color. Es tracta de banderes de roba, amb l’escut del Barça al centre i els colors blau i grana i els de la senyera als extrems. Un bon recurs per identificar-se amb l’equip i donar suport als jugadors.

Falten poques hores per a l’inici de l’enfrontament i encara hi ha algunes entrades disponibles. Per tant, encara s’és a temps de gaudir d’un dels espectacles futbolístics més atractius del planeta. De moment, els partits contra el Reial Madrid han registrat les millors entrades de la temporada. Al duel de Lliga hi va haver 96.589 espectadors a l’Estadi i al de la Supercopa, 91.728. Els enfrontaments contra l’Atlètic de Madrid i el Getafe ocupen la tercera i la quarta posició a la classificació de xifres d’assistència, amb 86.637 i 85.610 espectadors, respectivament.

[[BOTOVERMELL::Compra Entrades++FCB - Reial Madrid::https://entrades.fcbarcelona.cat/Ticketing/gestionURL?bean=estadoCompra&accion=iniciarCompra&aforo=&idCompeticion=004&jornada=32&lang=ca::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

538 professionals acreditats

Per cobrir aquesta tornada de les semifinals de Copa del Rei hi ha un total de 538 professionals acreditats, de 142 mitjans de comunicació.

Tornar a dalt